Kuka on QualityCare™-palvelun takana?

LEO Pharma on maailmanlaajuisesti toimiva lääkeyhtiö, joka on omistautunut kehittämään lääkkeitä ja hoitomuotoja, jotka tuovat arvoa potilaille ja yhteisöille kaikkialla maailmassa.

QualityCare™ on kokonaan LEO Pharman rahoittama ja kehittämä palvelu. Vuonna 1908 perustettu LEO Pharma on maailmanlaajuisesti toimiva lääkeyhtiö, joka on omistautunut auttamaan ihmisiä terveen ihon saavuttamisessa. Itsenäisenä ja toimintansa tutkimukseen perustavana lääkeyhtiönä LEO Pharma kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkevalmisteita ihosairauksiin ja tromboosipotilaille yli 100 maassa maailmanlaajuisesti.

Olemme LEO Pharmassa omistautuneet kehittämään lääkkeitä ja hoitomuotoja, jotka tuovat ainutlaatuista arvoa potilaille ja yhteisöille kaikkialla maailmassa. Tavoitteenamme on parantaa ihotauteja sairastavien ja kriittistä hoitoa tarvitsevien potilaiden elämänlaatua.
Jotta voimme auttaa ihmisiä saamaan parempia hoitotuloksia ja vastata heidän tarpeisiinsa, kuuntelemme ihosairauksista kärsivien ihmisten kokemuksia. Tiedämme, että kyse ei ole vain sairaudesta, vaan sairauden kanssa elävistä ihmisistä ja sen vaikutuksista heidän päivittäiseen elämäänsä. Uskomme, että sairaanhoito on muutakin kuin vastaanottokäyntejä, lääkkeitä ja hoitoja.

Tekemiemme tuhansien haastattelujen kautta ymmärrämme, minkälaisia emotionaalisia ja psykologisia haasteita eläminen ihosairauden kanssa aiheuttaa. Olemme yhdistäneet lääketieteellisen asiantuntemuksemme ja tieteellisen tietämyksemme ja kehittäneet ilmaisen ja luottamuksellisen QualityCare™-tukipalvelun, joka antaa personalisoituja tietoja, arvoa ja tukea sairauden kaikissa vaiheissa. Hankkeen tavoitteena on tarjota ihmisille väylä heidän ihosairauttansa koskevien huolenaiheiden käsittelyyn ja keinoja ihosairauden hallintaan.

Lisätietoja ja ladattavaa lehdistömateriaalia löydät osoitteesta www.leo-pharma.com.