Käyttöehdot

Tätä sivustoa ("sivusto") ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Tämän sivuston omistaa LEO Pharma A/S, ja sitä hallitsee LEO Pharma Oy. Näissä käyttöehdoissa "me" ja sen eri muodot tarkoittavat LEO Pharma A/S -yhtiötä ja LEO Pharma Oy:tä -. Jos sinulla on kysyttävää tämän sivuston käytöstä tai näistä käyttöehdoista, ota yhteyttä meihin käyttöehtojen lopussa olevien yhteystietojen kautta.

psoriasis.qualitycare.fi -sivuston käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat sivuston kaikkea sisältöä ja kaikkea viestintäyhteyttä sinun ja/tai mahdollisen määräämämme kolmannen osapuolen kanssa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot riippumatta siitä, rekisteröitkö meille tietosi. Samalla hyväksyt myös henkilötietojesi käytön tämän sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti Tietosuojakäytäntö, joka on osa näitä käyttöehtoja. Jos rekisteröit meille tietosi QualityCare™ -potilastukipalvelua varten, annat nimenomaisen suostumuksen henkilötietojesi käyttöön, kuten tietosuojakäytännön liitteen I suostumusasiakirjassa esitetään. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä sivustoa.

 1. Mikäli rekisteröidyt palveluun ja luot oman tilin, tili säilyy aktiivisena siihen saakka, kun suljet itse profiilisi.
 2. Tämän sivuston sisältö on julkisesti saatavilla informatiivisiin tarkoituksiin. Pyrimme pitämään sisällön ajan tasalla, mutta emme voi taata, että tiedot ovat täydellisiä tai virheettömiä tai että sisältö vastaa sivuston käyttäjien toiveita. Emme myöskään voi taata, että sivuston avulla käyttäjät saisivat paremman elämänlaadun. Sisältö on annettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin. Sivustossa ei anneta minkäänlaisia neuvoja tai suosituksia, eikä sitä saa koskaan käyttää lääkärin tai muun terveydenhoidon ammattilaisen antamien ohjeiden sijasta.
 3. Tämä sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolien internetsivustoille, joita me emme valvo. Linkkien tarjoaminen ei tarkoita, että hyväksyisimme näillä sivustoilla annetut ja tarjotut tiedot, tuotteet tai palvelut. Jos siirryt linkin kautta näille sivustoille, huomaa, että niillä saattaa olla omat tietosuojakäytäntönsä ja että nämä käytännöt eivät ole meidän vastuullamme emmekä ole vastuussa näistä sivustoista. Tutustu aina kyseisten sivujen tietosuojakäytäntöihin ennen kuin annat niille henkilötietojasi.
 4. Kun QualityCare™ lähettää sinulle sähköpostia, hyväksyt, että osoitetta, josta sähköposti lähetetään, ei lueta, ja sähköposteihin ei siksi voi vastata. 
 5. Sivusto voi ajoittain olla pois käytöstä ylläpitotoimintojen, toimintahäiriöiden tai muiden meistä riippumattomien syiden vuoksi, eivätkä tällaiset toimintahäiriöt, viivästykset tai käyttökatkot ole meidän vastuullamme.
 6. Pyrimme kaikin kohtuullisin toimenpitein suojaamaan sivustoa tietokoneviruksilta, madoilta, troijanhevosilta ja muilta uhilta. Emme kuitenkaan takaa, että sivustolla ei olisi tällaisia haittaohjelmia, emmekä ole vastuussa menetyksistä, joita tämän sivuston tai siltä ladattujen tiedostojen kautta levinneet haittaohjelmat ovat aiheuttaneet.
 7. LEO Pharma A/S omistaa sivuston kaikkien tekstien, graafisten esitysten ja tietokonekoodien, sivuston graafisen ulkoasun ja aineistovalikoiman, -järjestelyn ja -esityksen kaikki immateriaalioikeudet (mukaan lukien kaikki tekijänoikeudet) tai on niiden lisenssinhaltija. Voimme milloin tahansa peruuttaa luvan käyttää tämän sivuston sisältöä. Sisällön kopiointi on sallittua ainoastaan henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön niin, että kaikki tekijänoikeus- tai muut omistusoikeudelliset ilmoitukset jäävät näkyviin. Jollei sivustolla nimenomaisesti ole ilmoitettu, sivuston tai sen osan kopiointi, esittäminen, lataaminen, muokkaaminen, jäljentäminen tai välittäminen eteenpäin missä tahansa foorumissa tai millään tavalla on kiellettyä ilman meiltä etukäteen saatua nimenomaista kirjallista lupaa
 8. Näiden käyttöehtojen mukaisesti emme ole vastuussa yhtiömme tai sen tytär- tai osakkuusyhtiöiden aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista tilanteissa, joissa: (a) emme ole laiminlyöneet lainmukaista huolellisuusvelvollisuuttamme sinua (käyttäjää) kohtaan; (b) tällainen menetys tai vahinko ei ole kohtuullisesti ennakoitavissa oleva seuraus edellä mainitunlaisesta laiminlyönnistä; ja (c) menetysten tai vahinkojen lisääntyminen on seurausta siitä, että käyttäjä on rikkonut näitä käyttöehtoja. Vastuuvelvollisuuteemme ei missään tapauksessa kuulu sinuun (käyttäjään) liittyvät menetykset, kuten tietojen tai tuoton menetykset tai elinkeinotoiminnan häiriintyminen. Mikään näissä käyttöehdoissa ei rajoita tai sulje pois vastuutamme kuolemantapauksista tai henkilövahingoista, jotka ovat seurausta meidän tai henkilökuntamme, tytär- tai osakkuusyhtiöidemme, toimeksisaajiemme tai edustajiemme huolimattomuudesta.
 9. Voimme irtisanoa nämä käyttöehdot, jos: (a) käyttäjä (sinä) on rikkonut näiden käyttöehtojen aineistoja koskevia ehtoja (tai toiminut tavalla, joka selvästi osoittaa, että käyttäjä ei aio tai ei pysty noudattamaan näitä käyttöehtoja); (b) laki edellyttää meitä tekemään niin; (c) potilastukipalvelumme lakkautetaan käyttäjän kotimaassa tai maassa, josta käsin käyttäjä käyttää potilastukipalveluita; tai (d) potilastukipalveluiden tarjoaminen ei näkemyksemme mukaan enää ole liiketoiminnallisesti mahdollista.
 10. Parannamme jatkuvasti tietoliikenneyhteyksiämme ja lisäämme sivustolle uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Näiden jatkuvien muutosten, lakimuutosten ja jatkuvasti muuttuvien ja kehittyvien tekniikoiden vuoksi tietokäytännöissämme tapahtuu silloin tällöin muutoksia. Jos ja kun tietokäytäntömme muuttuvat, kerromme näistä muutoksista (niin pian kuin mahdollista) tällä sivustolla. Suosittelemme tarkastamaan tämän sivun säännöllisesti.
 11. Nämä käyttöehdot koskevat sinua henkilökohtaisesti, eikä sinulla ole oikeutta myöntää näiden käyttöehtojen mukaisia oikeuksia kolmansille osapuolille ilman meiltä etukäteen saatua kirjallista lupaa.

Jos toimivaltainen tuomioistuin havaitsee jonkin näiden käyttöehtojen ehdon laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, täytäntöönpanokelvotonta ehtoa muokataan siten, että siitä tulee täytäntöönpanokelvollinen ja pätevä laajimmassa mahdollisessa muodossaan.

Ota yhteyttä

LEO Pharma Oy
Vantaa
p. +358 20 721 8440
sähköposti: info.fi@leo-pharma.com